Grallaví

Gralla i vi. Vi i gralla. Grallaví és una fusió d’aquests dos elements tant arrelats i alhora tant identitaris del Penedès. Un maridatge on la música de gralla es fon amb els vins i caves del Penedès per donar lloc a una simfonia de sensacions tradicionals i arrelades a la nostra terra.

Com diu la conductora del maridatge “…mentre se serveixen els vins seleccionats us comentaré les característiques i especificacions de cada vi i, mentre tingueu el vi a la copa i l’aneu degustant, Els Vinardells aniran tocant les peces que hem triat per a cada típus de vi. És a dir, cada peça ha estat triada amb una sèrie de sensacions que expressen i poden evocar…“. Aquestes paraules mostren amb exactitud què és el Grallaví i quina és la seva essència.

DSC_0149

A més de la seva estrena l’abril del 2013, destaca la programació del Grallaví en la programació del 27è Festival Folk Internacional “Tradicionarius”, celebrat al Centre Artesà Tradicionarius C.A.T. el març del 2014; així com al VIGRALLA 2014 – Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès, celebrat a Llorenç del Penedès el maig del 2014; i al FIMPT – Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, celebrat a Vilanova i la Geltrú el setembre de 2014.

VÍDEO RESUM DE LA PRIMERA EDICIÓ DEL GRALLAVÍ